Vágólapra másolva!
Az énekesnő először állt a közönség elé azóta, hogy márciusban kijött a rehabilitációs klinikáról, ahol alkoholfüggősége és depressziója miatt kezelték.
Vágólapra másolva!

A 25 éves énekesnő öt dalt adott elő a San Diegó-i House of Blues klubban, és húszperces műsora után megköszönte mindenkinek, aki eljött megnézni.

Britney legutóbb azokkal a fotóival került világszerte a lapok címoldalára, amelyek megörökítették, ahogy levágatta a haját kopaszra még februárban.

Bár a klubban előzőleg más műsor volt meghirdetve, nem hivatalos úton már elterjedtek az információk, melyek szerint valójában Britney Spears lesz majd a fellépő, ezért az eredetileg 35 dolláros belépők ennél lényegesen magasabb áron keltek el.

Az énekesnőt érkezésekor lelkes tömeg és természetesen fotósok hada fogadta, ő maga pedig barna parókával, fehér miniszoknyában és színes melltartó-felsőben lépett a színpadra, hogy előadja a műsorát.

Britney Spears 2003 óta nem készített új albumot, és az egy évvel később kötött házassága után úgy nyilatkozott, szünetet szeretne tartani énekesnői pályafutásában. Újabb két évvel és ugyanannyi gyerekkel később Britney elvált férjétől, Kevin Federline-tól, hogy aztán belevesse magát az éjszakába és féktelen mulatozó életformája eredményeként végül szanatóriumban kössön ki.