Irakban léphet fel a Spice Girls

Vágólapra másolva!
Saját magának ásott verembe eshet a Spice Girls, ha az újjáalakult lánycsapat rajongói továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy lépjenek fel Bagdadban is.
Vágólapra másolva!

A Spice Girls tizennégy állomásos világ körüli turnét hirdetett meg, de lehetőséget adott a rajongóknak arra, hogy ők határozzák meg, melyik legyen a tizenötödik város, ahol fellépnek a lányok.

Arra valószínűleg azonban nem számítottak, hogy tréfás kedvű bloggerek és internetezők ezrei kezdenek majd kampányt amellett, hogy a győztes helyszín az iraki főváros, Bagdad legyen. A Spicegirls.com oldalon található szavazáson ennek megfelelően vezet is a háború sújtotta város, és ennek tudatában lehet, hogy az együttes tagjai már mélyen megbánták, amikor emígy buzdították szavazásra a közönséget: "Amelyik város a legtöbb szavazatot kapja (és megkapja a 'Spice City' címet), oda mindenféleképpen elmegyünk a turnénk keretében!"

Az együttes szóvivője szerint azonban a Spice Girls nem fél semmitől és bárhol fel mer lépni, és Geri Halliwellt idézte, aki állítólag ezt mondta neki: "Lehet Bagdad, lehet Brazília."

A Spice Girls december 2-án kezdi világ körüli turnéját a kanadai Vancouverben.