Corvinus Alumni Napok

Vágólapra másolva!
Szeretettel várja a BCE egykori hallgatóit!15 éves a Budapesti Corvinus Egyetem Karrier IrodaA fennállásának 15. évét ünneplő Budapesti Corvinus Egyetem Karrier Iroda 2011. június 17-18-án első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal Corvinus Alumni Napok programsorozatot szervez.
Vágólapra másolva!

Forrás: BCE Szolgáltató Nonprofit Kft/Balogh Katalin

A Budapesti Corvinus Egyetemen 1996 óta (Közép-Kelet-Európában az elsőként) működik Karrier Iroda, amelynek küldetése a magas színvonalon képzett hallgatók és az üzleti, intézményi szféra közötti kapcsolat megteremtésével, a tudatos karriermenedzsment eszközeinek támogatásával olyan elhelyezkedési kultúra meghonosítása, melyben az egyetem diákjait és végzettjeit segíti egyfelől a szaktudásuknak és érdeklődési területüknek legmegfelelőbb állás megtalálásában, másfelől karrierjük, egyéni szakmai fejlődésük főbb állomásainak megtervezésében.

A Karrier Iroda 2007 óta foglalkozik alumni hálózat működtetésével, diplomás pályakövetéssel, így a 15 éves jubileum alkalmából szervezett rendezvénysorozat elmaradhatatlan része az öregdiákoknak szóló program, a Corvinus Alumni Napok.

Forrás: BCE Szolgáltató Nonprofit Kft/Balogh Katalin

Az első többnapos BCE alumni találkozó
A rendezvény a különleges alkalomhoz méltóan több szempontból is újító és egyedülálló. Az öregdiákoknak az egyetem elvégzését követően számos lehetőségük nyílik a találkozásra egykori hallgatótársaikkal: önszerveződő szak- vagy évfolyam találkozókon, egyetemi rendezvényeken vagy éppen a Corvinus Alumni programjain. A Corvinus Alumni rendszeresen közreműködik alumni találkozók szervezésében: rendezett már 40 éves és - a tavalyi év büszkesége, kiemelkedően emlékezetes eseményeként - 55 éves évfolyam találkozót is. A 15 éves jubileum alkalmából szervezett Corvinus Alumni Napok azonban a Corvinus Alumni történetében egyedülállóan nyújt lehetőséget arra, hogy egy többnapos programsorozat keretében találkozzanak az egykori hallgatók nem csupán szak- vagy évfolyamtársaikkal, hanem az egyetem összes végzett hallgatójával egyidejűleg.

Corvinus Alumni Napok: Alumni Est, Családi- és Sport Nap
A június 17-i Alumni Estre a Tiffán pincészet könnyű, nyáresti borokat felvonultató borkóstolójával, Aranyosi Péter (Dumaszínház) Stand Up Comedy előadásával és a Pesty Party ShowBand által biztosított élőzenével várja az egyetem a végzett hallgatóit, hogy újra találkozzanak a régi évfolyamtársaikkal, kedvenc tanáraikkal és együtt elevenítsék fel a legkedvesebb egyetemi emlékeiket.

Az Alumni Családi- és Sport Nap keretében június 18-án az öregdiákok sportversenyeken (futball, embercsocsó, streetball, röplabda, asztali csocsó) mérettethetik meg magukat egykori hallgatótársaikkal, tanáraikkal, családtagjaikkal, barátaikkal. Pihenésképpen a Sörsátorban grillkolbász, gulyásleves, lángos vagy éppen egy frissítő sör, fröccs mellett idézhetik fel a régi egyetemi napok hangulatát, amíg a gyerekek lufihajtogatással, arcfestéssel tölthetik az időt.

Forrás: BCE

A Budapesti Corvinus Egyetem szeretettel meghívja öregdiákjait a Corvinus Alumni Napokra
A 15 éves Corvinus Karrier Iroda által működtetett Corvinus Alumni közösségi oldalán már közel félezer végzett hallgató regisztrált, akik folyamatosan értesülhetnek a programsorozattal kapcsolatos legfrissebb hírekről, információkról. A programokon legalább öt-hatszáz alumni részvétele várható, így biztosan mindenki találkozhat hosszú évek óta nem látott, de mégis ismerős arcokkal.

A Corvinus Alumni Napokra szeretettel várjuk a Budapesti Corvinus Egyetem mind a hét karának és jogelőd intézményeinek végzett hallgatóit akár családjuk, barátaik kíséretében. A rendezvény célja, hogy az egykori hallgatók kellemes időtöltés közben régi ismeretségeiket, barátságaikat felújíthassák és új kapcsolatokat teremthessenek visszatérve az egyetemi éveik színhelyére.

Legyen részese ismét egy közös egyetemi élménynek, akár a Közgázhoz, a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetemhez, az ÁF-hez, a BKÁE-hez vagy a Corvinushoz kötik kedves egyetemi emlékek, találkozzunk a Corvinus Alumni Napokon!