A Killers zárja a Nagyszínpadot idén

The Killers
Vágólapra másolva!
Újabb fellépők nevét közölték a Sziget szervezői: a harmadszorra érkező Killers mellett először jön a Saint Etienne és a Wild Beasts, visszatér a Lamb.
Vágólapra másolva!

Kétszer játszott eddig a Szigeten a Killers: a Las Vegas-i zenekar első fellépése a Nagyszínpad történetének egyik leggyengébb koncertje lett, másodszorra azért sikerült javítania az együttesnek, idén pedig újra jönnek, sőt a Brandon Flowers vezette zenekar zárja a Nagyszínpad idei programját. Számunkra a legfontosabb a brit popszíntér két évtizede működő indie-dance csodája, a Saint Etienne első magyarországi fellépése, mások pedig annak örülhetnek, hogy visszatér a Lamb, amelyről sokan lemaradtak, amikor tavaly decemberben megtöltötte az A38 Hajót. Debütálni fog a Szigeten az artrockosan elegáns popzenében utazó brit Wild Beasts, míg a norvégiai Bergenből érkezik a hülye nevéhez méltóan szórakoztató Kakkmaddafakka együttes.

Forrás: AFP

Visszatér a pittsburghi agit-punk Anti Flag, a death metált kedvelők kedvében az Amon Amarth jár majd, míg aki modern afrobeatre szeretnének pörögni, azoknak ott lesz a Black Seeds. Ami az elektronikus tánczenéket illeti: jön a tavaly Zamárdiban járt Azari & III, a berlini Modeselektor, a brit dubstep fenomén Flux Pavilion, aztán nem maradunk Crookers, Tiga és DJ Fresh nélkül sem, a teljes lista itt található.