Apa énekel a fiának - The Poster Boy dalpremier

Poster Boy
Vágólapra másolva!
Új számmal harangozza be őszre ígért lemezét a Poniklo Imrét és Michael Zweckert is felvonultató The Poster Boy, és a dal itt hallható először.
Vágólapra másolva!

A leginkább az Amber Smithből ismert Poniklo Imre, illetve a Kispál és a Borz egykori dobosa, a nyáron ideiglenesen a Moogba is beszálló Michael Zwecker fémjelezte The Poster Boy első albumát szerettük, és a második még az idén megjelenik. Erről a Raven Girl című szám hallható először, amely felkerül majd a berlini Firestation kiadó októberben megjelenő dobozos kiadványára is.


"Akárcsak az előző lemezünkön szereplő soul-os It's Over, ez a dal is spontán született a próbateremben. A refrénnel kisegített minket Derecskei Zsolt is (The Bits, Starmans, es a koncerteken The Trousers is), de ő több dalban is játszik az ősszel megjelenő lemezünkön. Fejben nekünk ez egy Marvin Gaye/Style Council keresztezes, így a dal munkacíme is Marvin Council volt" - mondta a dalról Poniklo Imre, míg a szövegért felelős Michael Zwecker így foglalta össze a számot: "A szöveg alapötlete kertészkedés közben alakult a balatoni nyaralónknál, ahol néha figyelem a feketerigók énekét. Rájöttem, hogy lehetetlen megfejteni - pedig a hollónak a dala nagyon egyszerű. Az énekes a dalban egy olyan lányt, egy olyan világot kíván a fiának, ami megfejthető, mint a holló dala, nem kifürkészhetetlen, mint a rigóé. Az egész egy egyszerű, de valahogyan szép kis ötlet. Mondhatjuk, hogy ez egyfajta 'apa énekel a fiának'-féle dal, mint pl. Pulp A Little Soul-ja." A dal letölthető az együttes Bandcamp oldaláról - "annyit fizetsz, amennyit neked ér" alapon.