Vágólapra másolva!
Az Anima Sound System első koncertjét 1994 novemberében adta Nagykanizsán; ekkoriban folkos dub-reggae-t játszottak. A fellépést kazettára rögzítették, majd a zenekar egyik első számítógépén tárolták, ami most került elő.
Vágólapra másolva!

Az alábbi felvételen négy szám hallható; az első kettő más verzióban (az egyik Bognár Szilvia énekével) felkerült az 1995-ös Shalom című lemezre. A harmadik a még Anima néven kiadott, 001/1994 című kazettán szerepelt; a negyedik pedig tudomásunk szerint nem jelent meg. A felállás: a Prieger Szabolcs, Prieger Zsolt, Németh Gergő "alaptrió" ekkor Kovács Kata hegedűssel és Rozmán Zoltán dobossal lépett fel (ugyanígy hívják a mai dobost, mégsem ugyanaz az ember).

Nem csak régiség, újdonság is van: a tavasszal megjelent Good Luck Boy című dalhoz készült egy remix ep is, Antilope Kid, Monoscope, Brutkho és Dave Parker egy-egy remixével. Tavaly a Kik azok? című számból készültek új verziók, ezeket innen lehet letölteni.

Idénre az Anima ígér még egy dubos karácsonyi dalt. Továbbá huszadik születésnapját november 22-én, a Gödörben tartja, régi tagokkal, zenészbarátokkal, részletek itt.

Többé-kevésbé kapcsolódik az Animához a Prieger Zsolt és Kömlődi Ferenc szerkesztette, a Corvintetőhöz is kötődő Beats Per Minute videósorozat. Ennek új része a korábbiakkal ellentétben nem egy-egy irányzatról szól, hanem a 15. születésnapját ünneplő Rewind bulisorozatról.