Táncoló mellekkel a vébére

Vengaboys, videoklip, mell
Vengaboys: 2 Brazil videoklip
Vágólapra másolva!
Egy csomó táncoló, rázkódó, ugrándozó mell, képkivágás hónaljtól hasig - a Vengaboys a vébé elé időzített, 2 Brazil című klipje kizárólag a lényegre koncentrál.
Vágólapra másolva!

Ámde csupasz mellek nem mehetnének a YouTube-ra, meg hát ugye művészet is van a világon, ezért a mellbimbókra mókás dolgokat rakosgattak, némelyik már a perverzitás határát súrolóan idióta. És pont ennyi a klip, amelyre az angol nyelvű interneten még nem nagyon figyeltek fel, de már összeszedett egymillió kattintást, és paródia is született róla. Az Elite Daily szerint ugyanis akármilyen nagyszerű az alkotás, hiányzik belőle valami: a mellszőrzet. Úgyhogy készítettek egy verziót férfiakkal.

A 2 Brazil a Vengaboys 1998-as To Brazil című számának felújított változata. A holland csapat elég nagy sztár volt az eurodance tündöklése idején (Boom, Boom, Boom, Boom!! volt a legnagyobb slágerük címe), aztán többszöri átalakulás után feloszlottak. Az együttes "2006-ban visszatért; a 2010-es Rocket to Uranus a vendégeskedő Perez Hilton és a klipben szereplő pénisz alakú űrhajó ellenére is csak Hollandiában volt sláger" - írtuk az eurodance-sztárok sorsának alakulását bemutató cikkünkben. Talán a 2 Brazillal újra felível a karrierjük. Jönnek egyébként Magyarországra: augusztus 29-én többek között Samantha Fox, Sabrina, a 2 Unlimited és Haddaway, no meg David Hasselhoff társaságában nosztalgiáznak.