Vidékre költözik a Fővárosi Nagycirkusz

az állatok cirkuszi alkalmazása, Corrado Togni egy elefántszámot mutat be az olasz Togni Cirkusz Circus Maximus című előadásának főpróbáján a Fővárosi Nagycirkuszban 2013. április 5-én
Budapest, 2013. április 6. Corrado Togni egy elefántszámot mutat be az olasz Togni Cirkusz Circus Maximus című előadásának főpróbáján a Fővárosi Nagycirkuszban 2013. április 5-én. Olaszország legnagyobb utazócirkuszának műsorát április 6-tól szeptember elsejéig tekintheti meg a közönség. MTI Fotó: Kallos Bea
Vágólapra másolva!
A Fővárosi Nagycirkusz szeptemberben vidéki turnéra indul, amelynek elsősorban az a célja, hogy tovább népszerűsítse a minőségi cirkuszművészetet - közölte Kriza Zsigmond, a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.
Vágólapra másolva!

Az állami nagycirkusz alkalmi műsorát három városban, Kecskeméten, Szolnokon és Debrecenben láthatja majd a közönség - mondta az ügyvezető igazgató.

Hozzátette, hogy 125 éves fennállása óta első alkalommal indul a cirkusz vidéki turnéra. A Magyar Cirkuszcsillagok című műsorral arra hívják fel a figyelmet, hogy a korszerű, professzionális cirkusz a 21. század egyik legdinamikusabban fejlődő előadó-művészeti műfaja Európában.