Valószínűtlenül hosszú sor a Madách Színház előtt

Madách színház sor Mamma Mia!
Hatalmas sor a Madách Színház jegypénztára előtt 2014. október 10-én
Vágólapra másolva!
Mindenki a nagy sikerű Mamma Mia! musicalt szeretné látni. Mivel a pénztár 10 órakor nyit, és a jegyeket pillanatok alatt elkapkodják, sokan már hajnalban megjelennek a színház előtt. Vannak, akik széket is hoznak magukkal, hogy kényelmesebben töltsék a várakozás idejét.
Vágólapra másolva!

Ma a legkorábban, hajnali 4-kor Józsa Anett kelt, aki Felsőpakonyról utazott Budapestre, és negyed hat óta vár a pénztárnyitásra. Reméli, hogy kedvenc szereposztásában látja majd a darabot: Sasvári Sándor, Kovács Kriszta, Simon Boglárka játékában szeretne gyönyörködni.

" A szegedi előadás óta várok arra, hogy ismét láthassam ezt a fantasztikus darabot, ami az egész családunk nagy kedvence, a filmet és a musicalt is egyformán imádjuk" - mondta Józsa Anett.

Józsa Anett, a jegy boldog tulajdonosa Forrás: Origo

Akadnak olyanok is, akik rokonaik, gyerekeik, barátaik helyett állnak sorban, hogy jegyet szerezzenek valamelyik előadásra.

Hatalmas sor a Madách Színház jegypénztára előtt 2014. október 10-én Fotó: Gilicze Bálint - Origo

A színház online felületén csak decemberig lehetne jegyet venni, de azokra az előadásokra már minden jegy elkelt. A későbbi előadásokra viszont csak személyesen, a színházban lehet megvásárolni a jegyet. A múgy sokan sérelmezik, hogy egyszerre csak hat jegyet vásárolhatnak.

Van, aki széket is hozott Forrás: Origo

A sor a nyitás előtt már a Wesselényi utcánál áll. A magyar Mamma Mia-ról már a Quart is beszámolt. A szegedi premier kritikája és a Szirtes Tamás interjú a linkre kattintva olvasható.

Miről szól a Mamma Mia!

Napfényben fürdő görög sziget. Mindent körbeölelő csillogó türkiz tenger. Hangulatos tavernák, ínycsiklandó étkek, mavrodaphne…
Egyszerűen idilli - tökéletes felkeresni, ott időzni, visszatérni – s persze élni.
Donna Sheridan, a független, céltudatos asszony ezt a nem mindennapi környezetet választotta otthonául, és itt született húsz évvel ezelőtt Sophie is, a lánya.
Sophie, aki édesanyja szemléletétől eltérően mindig is szenvedélyes szerelemről, hatalmas fehér esküvőről álmodott, elvágyik e csodálatos mediterrán szigetről. A nagy utazást azonban nem egyedül, hanem választottja, Sky oldalán tervezi elkezdeni. Házasságkötésüket mindössze egy apróság árnyékolja be: Sophie szeretné, ha édesapja vezetné oltárhoz, akit azonban nem ismer…
Forrás: Madách Színház