Tiszta muzsikáig csupaszodunk - Kiss Tibi az újévi koncertjükről

Kiss Tibi Quimby Telekom interjú
Quimby Varázszene
Vágólapra másolva!
A már hagyománnyá vált újévi koncertről most senki nem marad le. A Quarton élőben nézheted január 1-én a Quimby újévi koncertjét.
Vágólapra másolva!

Országos szobakoncerttel támad a Quimby

Kiss Tibi szerint a Quimby budapesti újévi koncertje maga a nagybetűs felszabadultság, a próbatermi csomagolásban megvalósuló, teltházas Varázszenét ráadásul 2015. január elsején az ország szinte bármely pontjáról élőben lehet majd követni. "Nincs műsoridő, nem kell megfelelnünk senkinek és semminek, a tiszta muzsikáig csupaszodunk" – ecseteli a frontember a zenekar hálószobatitkainak nagyközönség előtti feltárását, melybe éppúgy belefér a zenei improvizáció, mint a Quimby tagjainak spontán anekdotái. A próbatermi atmoszférának megfelelően a műsor szinte egészét a földön, párnákon ülő közönség alakíthatja, lényegében határok nélkül, akár 3-4 órásra duzzasztva a gigászi szobakoncertet.

Az óév és az újév ezúttal teljesen egybe ér a zenekarnak, hiszen ugyanott, a MOM Kulturális Központban tartják a szilveszteri koncertjüket is, ahol fellép még Manoya és a Söndörgő is. Az átszerelések alatt pedig a Kodachrome duó muzsikál, a koncertek után pedig DJ Infragandhi.