A Quimby és Rúzsa Magdi is ott lesz a Volton

Quimby Kiss tibor Quimby - Kiss Tibor
Quimby - Kiss Tibor
Vágólapra másolva!
Csaknem teljesen összeállt az idei Telekom VOLT Fesztivál programja: a június 28-tól július 2-ig zajló soproni rendezvény szervezői kedden ötven előadó fellépését, például a Quimby 25 éves jubileumi nagykoncertjét, Rúzsa Magdi, valamint a brit Nero fellépését hozták nyilvánosságra.
Vágólapra másolva!

A dubstep, a drum'n'bass és az electro house erőiből építkező londoni Nero két brit zenész-producer és egy énekesnő közös produkciója. Bemutatkozó albumuk, a 2011-es Welcome Reality első helyen nyitott a brit lemezeladási listán, legutóbbi, második anyaguk, a Between II Worlds tavaly jelent meg.

A Nero tavaly a Szigeten játszott.

Lesz jubileumi Quimby-koncert is Fotó: Polyak Attila - Origo

A VOLT Fesztiválon tart különleges jubileumi koncertet az idén 25 éves Quimby és fellép Sopronban Rúzsa Magdi is. A soproni régió legnevesebb borászait és borait felvonultató Poncichter Negyed színpadán a dzsessz produkciók között lesz a Kozma Orsi Quartet, a Berki Tamás-Sárik Péter duó és a Rozsnyai Péter Trió is.

Lesz olyan helyszín, ahol a közönség a labdarugó Európa-bajnokság aktuális fordulóit követheti, és ugyanitt lép fel a GusGus, Alle Farben és Jan Blomqvist mellett a We Plants Are Happy Plants, Andro, a Zagar, Lotfi Begi és a Stereo Palma is.

Iron Maident már bejelentették Forrás: RIA Novosti/Valeriy Melnikov

A szervezők már korábban bejelentették mások mellett az Iron Maiden, Wiz Khalifa, a Slayer, Axwell & Ingrosso és a Prodigy fellépését.