Vágólapra másolva!
Először az Origón lehet megnézni a születésnapi videót, amelyet a tízéves Magashegyi Underground tagjai többi zenekarukkal, azaz a Konyhával, a Kaukázussal és a The Rocket Science-szel közösen készítettek.
Vágólapra másolva!

A vágás nélküli, rövid videóban a Magashegyi tagjainak más projektjei mutatkoznak be egy-egy rövid, akusztikus dalrészlettel.

A Konyha zenekarból feltűnik Szepesi Mátyás és Badics Márk, akik a The Rocket Science-ből Fodor Máriusznak és Toldi Miklósnak adják át a stafétát, őket pedig Kardos-Horváth János követi a Kaukázusból.

A videó elején és végén Bocskor Bíborka énekli a Diadém és az Ellenfény című számokat a Magashegyi idén megjelent új albumáról, a Talált tengerről.

A Magashegyi Underground különleges koncerttel is készül az évfordulóra. Augusztus 5-én a Budapest Parkban nemcsak ők fognak fellépni, hanem a videóban szereplő produkciók is, amelyben a zenekar tagjai még játszanak. Így színpadra lép majd a Konyha, amelyben Szepesi Mátyás gitáros érdekelt, a Kaukázus, amelyben Toldi Miklós, Fodor Máriusz és Fűrész Gábor is zenél, és a The Rocket Science, amely Toldi Miklósnak és Fodor Máriusznak a harmadik projektje.