Közkívánatra visszatér Budapestre a Postmodern Jukebox

Vágólapra másolva!
2017. március 27-én a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet a formáció.
Vágólapra másolva!
Forrás: Art Anzix Színház

A Scott Bradlee's Postmodern Jukebox európai turnéja 2017. február 27-én kezdődött Bournemouth-ban, az Egyesült Királyságban.

A 2016-ban rendezett sikeres előadásaikat követően, közkívánatra, új turnéjuk során 2017-ben is visszatérnek Budapestre a zenészek. 75 európai városban már teltházas koncert van mögöttük, és útba ejtik Ausztráliát, Új-Zélandot valamint további 45 észak-amerikai helyszínt is.

A Scott Bradlee's Postmodern Jukebox zenészei és énekesei újragondolt, egyedi stílusban adják elő dalaikat, érintve az 1920-as évek swing-klasszikusait. A zenei feldolgozásokat, videókat Scott Bradlee rendezi -

ezeket már több mint 500 millióan nézték meg a YouTube-on, és eddig 2 millióan iratkoztak fel a csatornájukra.

Egyik legnépszerűbb feldolgozásukat Miley Cyrus We Can't Stop című dalából készítették, amelyet doo-wop stílusban szólaltattak meg. A Creep című dalt az ő előadásukban 2015 egyik legjobb feldolgozásának titulálta a People magazin.

A Postmodern Jukebox a zenészek saját elmondása szerint nem egy zenekar, hanem inkább egy életérzés. Scott Bradlee csapatához mostanra több mint 70 művész tartozik, akik cserélődnek az előadások alatt és a helyszínek között. Ennek köszönhetően minden műsor szükségszerűen egyedi. A fellépők törekvése pedig az, hogy néhány órára kiszakítsák a nézőiket a valóságból.

Az érdeklődők a formációról ebből a videóból tudhatnak meg még többet:

itt pedig az All About That Bass című szám Postmodern Jukebox-feldolgozását is meghallgathatják.

Március 27-én én a Papp László Budapest Sportarénában a rajongók közelebbről is megismerhetik az előadókat, ugyanis VIP-jegycsomagok is kaphatóak a koncertre.