Rálicitál öccsére az exoasises Noel Gallagher

The English musician Noel Gallagher grants conference in Sao Paulo HORIZONTAL
The English musician Noel Gallagher, a former member of British band Oasis, grants conference in Sao Paulo, southeastern Brazil. Gallagher presents itself today (2) in the city. PHOTO: EPITACIO PESSOA/AGENCIA ESTADO.
Vágólapra másolva!
Elkészült Noel Gallagher, az egykori Oasis gitáros-énekesének legújabb szólólemeze. A zenész egy rádióinterjúban árulta el, hogy november 9-én jön ki az album. 
Vágólapra másolva!

Talán hihetetlen, de Noel Gallagher már 50 éves. Hétfőn votl a születésnapja, és emiatt meg is hívták brit Radio X-be, és a beszélgetésből kiderült, hogy már teljesen elkészült Gallagher legújabb, egyébként harmadik szólólemeze. Aranyosan közölte, hogy

azt mondták neki, november 9-én jelenik meg.

Noel Gallagher azt mondta, nagyon jó lett a lemez, és biztos benne, hogy mindenki ugyanígy gondolja majd, miután meghallgatta Forrás: Agęncia Estado/Epitacio Pessoa

Az első két szólóalbum a 2011-es Noel Gallagher's High Flying Birds és a 2015-ös Chasing Yesterday volt. Noel Gallagher azt mondta a rádióban, hogy nagyon izgalmas volt a lemez készítése, még a legutolsó fázisban. a masteringnél is nagyon sokat változott az anyag. Azt mondta, nem hiszi, hogy valaha máshogy készítene lemezt.

A lemez címét egyelőre nem tudni, de mindenképpen érdekes lesz, mivel nagyjából egy hónappal később jelenik meg, mint utálkozó öccse, Liam Gallagher As you Were című első szólóalbuma.