Ed Sheerant biciklijével együtt ütötte el egy autó

553056977 Square Horizontal, ed sheeran
Ed Sheeran performs onstage at the Rock in Rio USA music festival at the MGM Resorts Festival Grounds in Las Vegas, Nevada on May 15, 2015. AFP PHOTO / ROBYN BECK / AFP PHOTO / ROBYN BECK
Vágólapra másolva!
Ed Sheerant elütötte egy autó, miközben biciklizett. Jobb karja eltört, azóta gipszben van, és ez veszélyezteti a következő, már lekötött koncertjeit. 
Vágólapra másolva!

Ed Sheeran az Instagramra posztolt egy képet begipszelt jobb karjáról. Az énekes azt írta, hogy volt egy kis biciklis balesete, ezért tört el a karja. Éppen a London streeten tekert, amikor elütötte egy autó. Az énekes jól van, viszont a törés és a gipsz miatt egyelőre bizonytalan, hogy megtudja-e tartani ázsiai turnéját. November 23-ig ugyanis lenne még vagy 15 koncertja, a következő október 22-én Tajvanon.

A 26 éves énekes orvosi tanácsra vár, hogy valóban meg is tarthassa a tajpeji koncertjét. írja a BBC.

Ed Sheeran a Rock in Rio fesztiválon 2015. május 15-én. Forrás: AFP/Robyn Beck

Sheeran jelenlegi helyzetét az is megnehezíti, hogy mindig szólóban, zenekar nélkül játszik. És ez most sem lesz másként, ugyanis az énekes

ragaszkodik ahhoz, hogy egyéb zenei kíséret nélkül lépjen fel,

annak ellenére, hogy pont a húrokat pengető karját törte el. Persze akkor sem lenne könnyebb a helyzete, ha a húrokat lefogó karja lenne gipszben.