Kelly Clarkson lefogyott, szép volt, de öngyilkos akart lenni

Kelly Clarkson tehetségkutatós galéria
Kelly Clarkson 20 évesen robbant be a köztudatba, amikor 2002-ben megnyerte az American Idolt
Vágólapra másolva!
Kelly Clarkson amerikai énekesnő bevallotta, hogy végezni akart magával, amikor nagyon vékony volt. A súlyos depresszióján azóta már túltette magát, de csak olyan emberekkel hajlandó kapcsolatba lépni, akikkel kölcsönösen motiválják egymást.
Vágólapra másolva!

Kelly Clarkson énekesnőnek voltak nehéz időszakai, főleg karrierje csúcsán, 2004 körül. A hírnévért nagyon sok mindent meg akart tenni. Elsősorban le akart fogyni. A diéta és a mindennapos edzés akkor eredményes volt, valóban karcsú lett az énekesnő, de akkor jött más. Depresszió és öngyilkossági gondolatok. Clarkson az Attitude Magazinnak számolt be arról, hogy képes lett volna akár életét is eldobni magától. Azt is elmesélte, hogy abban az időszakban

szánalmasnak érezte magát kívülről és belülről is.

Úgy érezte, környezete csak a remek külsőt, az esztétikumot látta, de szerinte senkit nem érdekelt, hogy ő mit érez legbelül.

Kelly Clarkson a New Yorki koncertjén 2017. szeptember 8-án. Forrás: Getty Images/Gilbert Carrasquillo

Clarkson egészen a 2007-ben megjelent, My December című albumáig lelki válságban volt, de akkor valahogy sikerült erőt vennie magán, és talpra állt. Kézbe vette az irányítást, és a sok harcot maga mögött hagyva teljesen új életet kezdett új emberek társaságában. Azt mondta, a depressziója óta már csak olyan emberekkel tölt időt, akikkel közösen inspirálják egymást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!