Az idilli pillanatokat sűrítették 3 percbe - Zaporozsec klippremier

Vágólapra másolva!
A Kicsit még című dal október 6-án jelent meg a Zaporozsec zenekar legfrissebb kislemezén, most pedig elkészült hozzá a videó is. Klippremier az Origón.
Vágólapra másolva!

A legújabb Zaporozsec-szerzeményt, a Kicsit még-et már megismerhette a fesztiválok és a rádiók közönsége. Az eredetileg egy szál gitárra írt szám zenekarral kiegészült hangzása is

megőrizte az egyszerűségét és letisztultságát.

Létezik egy mondás, ami szerint akkor vagyunk valakivel nagyon jóban, ha a csend nem feszélyez, hanem idilli és megnyugtató. Erről a csendről és meghitt pillanatokról szól a legújabb Zaporozsec-dal és a hozzá készített videó is.

A klip főszerepét Ullmann Ottó színész játssza, akinek magányos ábrándozásai közben elevenednek fel a régi emlékek. A Kicsit még-nek készült egy remix változata is, ami a zenekar és Lotfi Begi első közös projektje, és persze ez is felkerült a kislemezre.

A Zaporozsec zenekar (balról Varga Bence, Papp Dávid, Balaton Gergely és Hoffmann Máté) Ullmann Ottó színésszel Forrás: Zaporozsec

A Kicsit még – és a kislemez is – előfutára a februárban megjelenő új Zaporozsec-album anyagának, amit először az Akvárium Klubban mutatnak meg a közönségnek. 2018. február 17-én lesz a lemezbemutató koncert, ahol a Meztelen Diplomaták is a színpadra állnak.