Így vívódik a szerelmes nő a Honeybeast új dalában

Honeybeast
Védtlelen videoklip
Vágólapra másolva!
Profi vívókkal és táncossal nagyon kifejezően ábrázolja a belső harcot a Honeybeast új videójában. A klip a Súlytalan című album harmadik kiadott dalához, a Védtelen-hez készült, és itt, az Origón lehet megnézni először. Klippremier.
Vágólapra másolva!

Új klippel jött ki a Honeybeast. A Súlytalan című, amúgy negyedik stúdióalbumuk egyik dalához, a Védtelen-hez készítettek videót. Az Így játszom sikere óta nagyjából háromnegyed év telt el, utoljára ahhoz készítettek klipet. A zenekar szerző-gitárosa, Bencsik Kovács Zoltán azt mondta, „nagyon

ezért is lett az album első száma. Korábbra terveztük a megjelenést, de az Így játszom várakozásokon felül jól teljesített, ezért vártunk”.

A Védtelen három síkon játszódik. Egy szomorú szerelmes dal, ami a szakítás utáni magányosságról szól, de a külvilág okozta fenyegetettségre is reflektál. Kifejezően ábrázolja azt, ahogyan egy nő érzi magát manapság a világban. A harmadik réteg pedig maga a konklúzió, hogy igazából mindenki csak magára számíthat, ha meg akarja vívni a harcait. Egyébként a klip alapötlete a zenekartól jött. Bencsik Kovács Zoltán erről azt mondta, „mindig csodálattal néztem a sportközvetítésekben a vívókat. Magával ragadtak a mozdulataik, a sport hangulata.”

A Honeybeast februárig turnézik Forrás: Honeybeast

A dal főszereplője pedig valójában önmagával és a külvilággal is harcot folytat, szó szerint vív. Ahogy a nő a férfival. A vívók által dominált képekkel a párkapcsolatok dominanciaharcát mutatják meg. A videóban szereplő két vívó amúgy az UTE Vívó Szakosztályának éppen

az olimpiára készülő sportolói,

László Luca és Kossuth Bálint. A női főszerepet pedig egy idő után Erdei Nikolett táncos veszi át. A klipet a Jetlag zenészeként is ismert Czoller Bence rendezte.

A Honeybeast közben folytatja a februárig tartó Symphoney turnéját. A következő állomások Zalaegerszeg, Győr, Kecskemét és Pécs lesznek. A december 15-ei Barba Negrás koncertjük pedig már majdnem telt házas.