Madonna nem engedi árverésre a Tupactól kapott szakítós levelet

Tupac Madonna
Vágólapra másolva!
Madonna leállíttatott egy szerdai New York-i árverést, amelyen intim tárgyait, köztük házibulin készült fotókat, egy Tupac Shakurtól kapott levelet és egy hajszálaival teli hajkefét is el akartak adni. 
Vágólapra másolva!

Madonna arra hivatkozva kérte a bíróság közbelépést, hogy sejtelme sem volt arról, már nincsenek birtokában az árverésre kerülő tárgyak. Egy manhattani bíró kedden el is rendelte az énekesnő személyes tárgyainak visszavonását az aukcióról.

A húsz visszavont árverési tételt az énekesnő egykori barátja és művészeti tanácsadója, Darlene Lutz akarta eladni. A sztár azonban azt állítja, hogy Lutz, aki korábban gyakran volt a vendége, engedély nélkül jutott hozzá személyes tárgyaihoz:

Madonnát különösen felháborította, hogy

hajkeféjét a hajszálaival együtt akarták eladni,

mert a hajszálaiból megszerezhetik a DNS-ét.

Tupac és Madonna az 1990-es években rövid ideig együtt jártak, de titkolták a kapcsolatukat Forrás: AFP/Getty

Az is sokkolta, hogy Tupac Shakur egy börtönből neki írt levele is szerepelt a tételek között. A bíróságra benyújtott papírokban azt állítja, hogy

csak az auckióról szóló hírekből tudta meg, hogy már nincs nála a levél, amelyből kiderül, miért szakított vele a rapper.

A bírósági dokumentumokban Tupac levelének értékét - amelyről korábban az Origo is részletesen írt - 400 ezer dollárra, azaz 106 millió forintra becsülték.

Lutz szóvivője és az aukciósház közölte, hogy Madonna és jogi képviselői minden alapot nélkülözve állíttatták le az árverést, ezért bírósághoz fordulnak, hogy később elárverezhessék a tárgyakat.