Megvan a következő Beatles-film rendezője

JOHN LENNON-YOKO ONO-348 816 Horizontal LUNETTES LUNETTES NOIRES ASSIS PERSONNE-MUSIQUE CHANTEUR EPOUSE
Music legend John Lennon and his wife Yoko Ono pose for photographers in Cannes 17 May 1971 where they presented their movies 'Apotheosis' and 'The Flu'. John Lennon et sa femme Yoko Ono posent pour les photographes le 17 mai 1971 ŕ Cannes pour présenter leurs films "Apotheosis" et "The Flu" au Festival du Film. Le chanteur des Beatles a été assassiné le 08 décembre 1980 ŕ New York, ŕ l'âge de 40 ans. / AFP PHOTO
Vágólapra másolva!
Jean-Marc Vallée rendezi a Yoko Ono és John Lennon kapcsolatát bemutató filmet. A montreáli rendező nevéhez fűződik már Oscar-díjra jelölt életrajzi dráma és több sikersorozat is. 
Vágólapra másolva!

Tavaly novemberben Yoko Ono bejelentette, hogy életrejzi film készül legendás kapcsolatáról John Lennonnal, és ő maga lesz a producer. Mostanra az is kiderült, hogy a rendező Jean-Marc Vallée lesz. Az 55 éves montreáli rendező nevéhez fűződik a Mielőtt meghaltam című életrajzi dráma, valamint az HBO két népszerű sorozata is, a Hatalmas kis hazugságok, és az Éles tárgyak. Eredetileg a 2020-ra várható Bond-filmet is ő rendezte volna, de végül a közelgő Beatles-filmre kezdett el fókuszálni.

Yoko Ono mellett a gyártásban részt vesz még Michael De Luca,

aki az Oscar-díjra jelölt Phillips kapitány, a Facebook születéséről készült The Social Network - A közösségi háló, valamint a Szürke ötven árnyalata-filmeknek is a producere volt. A forgatókönyv írásban közreműködik Anthony McCarten, aki a Stephen Hawking életéről készített A mindenség elmélete című filmben is dolgozott, akárcsak a Queen együttes történetét bemutató Bohém rapszódiában is, amit nemrég mutattak be a mozikban – írta a CoS.

John Lennon októberben lett volna 78 éves Forrás: Origo

Yoko Ono és John Lennon egyébként először 1966 novemberében találkoztak egy londoni galériában, majd 1969-ben házasodtak össze Gibraltáron.

Lennon 1980-ban halt meg, októberben lett volna 78 éves.

Tiszteletére piacra dobtak egy 6 lemezes Imagine kiadványt, valamint Yoko Ono egykori férje emlékére felvette a saját Imagine-verzióját.