Aranyos képet posztolt Kurt Cobainről a lánya

Így változott a férfi szépségideál az elmúlt 100 évben Kurt Cobain
Vágólapra másolva!
Lánya és volt felesége is megemlékezett Kurt Cobainről, aki február 20-án lett volna 51 éves. Lánya egy aranyos képet osztott meg apjáról, amit a nagyközönség biztosan nem láthatott korábban. 
Vágólapra másolva!

Február 20-án lett volna 51 éves a grunge talán legismertebb alakja, Kurt Cobain. Az egykori Nirvana frontemberének születésnapjáról többek között felesége, Courtney Love és gyerekük, Frances Bean Cobain is megemlékezett. A nagyközönség által eddig nem látott fotókkal ünnepelték szerettüket.

Frances Bean Cobainnek nagyon kevés idő adatott meg, amit az apjával tölthetett. A nő 1992-ben született, Kurt Cobain pedig 1994-ben halt meg. A kedves fotó, amit most osztott meg, egy közös darab, ahol apja éppen egy felfújható medencébe segíti. Frances Bean Kocain kitett egy másik képet is, ami a fotó jobb oldalán lévő nyílra kattintva érhető el. Ezen Cobain a The Breeders nevű amerikai rockegyüttes második, Last Splash című, 1993-as albumát hirdető pólóban ül.

happy birthday baby god I miss you

Courtney Love Cobain (@courtneylove) által megosztott bejegyzés,

Felesége, Courtney Love is közös képükkel emlékezett meg Cobain születésnapjáról. Annyit írt a kép alá, hogy „boldog születésnapot, kis istenkém! Hiányzol.”

Kurt Cobainről, a grunge stílus meghatározó alakjáról itt írtunk részletesen 50. születésnapja alkalmából. A szcéna ismert frontembereienek kapcsolatát pedig itt boncolgattuk.