Betegség miatt az összes nyári fellépését lemondta Pásztor Erzsi

Pásztor Erzsi Közéleti személyiség foglalkozása SZEMÉLY színész színésznő
Budapest, 2014. február 20. Pásztor Erzsi színésznő a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. A műsorban a színész munkásságára emlékeznek vissza pályatársaival. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
A következő néhány hónapban igyekszik kizárólag a felépülésre és a nagymamaszerepre koncentrálni Pásztor Erzsi. Betegsége miatt kellett lemondania nyári fellépéseit.
Vágólapra másolva!

Pásztor Erzsit annyira megviseli betegsége, hogy az idén nyárra tervezett fellépéseit le kellett mondania. A Turay Ida Színházban játszott, Szellem a Spájzban című darab öregasszonyszerepében lépett volna fel a nyári időszakban. A színésznő a Story Magazinnak azt mondta, „gondok voltak az ízületeimmel, és a kezelés mellékhatásai még gyengébbé tettek”.

A nyárra tervezett színházi szerepet egy családi váltja fel Forrás: MTI/Zih Zsolt

A színházi szerep kiesését egy családival pótolja: igyekszik a nagymamaságra koncentrálni, ugyanis így több időt tölthet majd unokájával. „Nem tagadom, a kezelés eléggé megviselt, de egyre jobb lesz minden. A leghatásosabb gyógyszer számomra, hogy most itt van velem az unokám, Giulia Olaszországból” - mondta, és elárulta, hogy

most minden idejüket együtt töltik.

Az unokája állítólag odavan a magyar kultúráért és gasztronómiáért, így lesz programjuk bőven. „Feldob a nagymamaszerep, egyáltalán nem sajnálom, hogy most ezt játszom”. A nyári kényszerpihenő után mindenképpen szeretne visszatérni a színpadra.