Vágás nélküli klippel rukkolt elő az Ivan & The Parazol

VOLT Fesztivál 2017, Ivan and the parazol
Vágólapra másolva!
Márciusban kijön a negyedik sorlemezük, amit májusban mutatnak be az Akváriumban. Az album egyik legfontosabb számához most videóklipet is kiadott az Ivan & The Parazol. 
Vágólapra másolva!

Március végén jön ki az Ivan & the Parazol negyedik stúdióalbuma Exotic Post Traumatic címmel, amiről Vitáris Iván korábban azt mondta, „legyen szó szerelemről, munkáról, vagy bármilyen élethelyzetről, a változást a legnehezebb elfogadni, és

Az utóbbi időszakban a zenekar rengeteg ilyen élethelyzeten ment át. Alapító basszusgitárosunk, Tarnai János egy betegség miatt lassan már két éve nem játszhat velünk, ezt mindannyiunknak nehéz volt feldolgozni, és persze a hogyan tovább kérdésre is választ kellett találnunk. Közben pedig rengeteg csodálatos dolog is történt velünk: koncertek, új számok, stúdiózás Los Angelesben... Ezért is lett a változás és a földről való felállás az egyik legfontosabb üzenete az új lemezünknek.”

Az együttes a napokban tette ki a lemez Changin' című számához készített klipjét. A dobos Simon Bálint azt mondta, „a Changin'-t az elsők között írtuk meg az új dalok közül, mégis nagyon más, mint amit eddig megszokhattak tőlünk. Egy kiváló gospel hang, Candace Coles támasztja meg a főéneket a refrénben és a második verzében, rajta kívül a Crystal Fightersből ismert Ellie Fletcher vokálozott még, ahogy a Serial Killer-ben is.”

Az együttes legtöbbször ugyanazzal a csapattal dolgozik a videóklipek elkészítésénél. Ahogy korábban a Nr. 1003 című számukat, úgy a Changin'-t is Miki357 és Spáh Károly készítették, és egyik érdekessége, hogy nincs benne vágás. Az Ivan & The Parazol Exotic Post Traumatic című albuma március 22-én jelenik meg a hollandiai székhelyű Butler Records kiadásában. A zenekar áprilisban európai turnéra indul, később az Egyesült Államokban is koncerteznek, Magyarországon pedig május 3-án az Akvárium Klubban mutatják be a lemezt.

Vitáris Ivánnal készült, tavalyi interjúnkat itt, a 2017-es VOLT-os koncertjük beszámolóját pedig itt olvashatja:

Szétzúzta a matiné kereteit az Ivan & The Parazol

Az idei VOLT Fesztivál pénteki napján lépett fel a legnépszerűbb, zenei üzenetét elsősorban angol nyelvvel megtámogató magyar rockzenekar, az Ivan & The Parazol. Tavaly még egy kisebb színpadon, idén viszont már a Telekom Nagyszínpadon léptek fel. Igaz, délután négykor, de hát valahol el kell kezdeni ezt a műfajt is.