Vágólapra másolva!
Évszázadnyi minőségi zenét ígérnek a 2019-es Harley-Davidson Open Road Fest szervezői. A szülinapi bulisorozatnak is beillő alkalom ugyanis összesen 100 év ünnepe lesz, hiszen a 20 éves fesztivál színpadán egymást váltják majd 10, 30 és 40 éves jubileumot ünneplő zenekarok.
Vágólapra másolva!

Június 5-9. között rendezik az idei, már 20 éves Open Road Festet Alsóörsön. A két világsztár, Glenn Hughes, a Deep Purple korábbi énekese és a Europe mellett ott lesz a 30 éves Tankcsapda, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol Karácsony Jamesszel közös, a Ganxsta Zolee és a Kartel, az AWS, a Zorall, Ripoff Raskolnikov, Zsola és a 10 éves zenekara, és az idén 40 éves fennállásukat ünneplő legendák is színpadra lépnek.

Open Road Fest Forrás: Open Road Fest

A szülinapos sereg mellett az EDDA Művek is nosztalgikusan gondol vissza egy-egy jelentősebb évfordulóra. Pataky Attila éppen a 60. születésnapjáról mesélt a szervezőknek: „éjfél után kiültettek egy székre, hogy most jönnek a meglepetés csajok,és így is lett, majd

aki elkezdett felém araszolni. Alig vártam, hogy közel érjen, amikor belém fúródott a tekintete én pedig tudtam, hogy ismerem. Orsi volt, a feleségem. Ennél nagyobb meglepetés nem érhetett volna.”

Jó pár tribute zenekar is fellép a fesztiválon. Ott lesz az ACid/DC, a Led Zeppelin Session és a
Hollywood Rose is, de jó pár bluesban utazó banda is fellép Alsóörsön. A teljes line-up már elérhető a honlapon.