Megjelent a Trianon című zenés történelmi rockopera hang- és képi anyaga

Trianon c. rockopera dvd
Tartalom: DVD1: A mű teljes anyaga (2018-as ősbemutató) DVD2: "Itt élned, halnod kell" c. előadás, plusz a Trianon c. rockopera werkfilmje CD: A teljes mű MP3 formátumban. A kiadványhoz tartozik egy emlékkönyv is.
Vágólapra másolva!
Emlékkönyvvel kiegészítve, 3 DVD-n jelent meg a tavaly, a Hősök terén bemutatott Trianon című zenés történelmi játék. Az előadást az Esztrád Színház szervezte, amelyik most 180 magyar háznak, illetve magyar közösségnek térítésmentesen juttatja el a DVD-s kiadványt.
Vágólapra másolva!

Tavaly nyáron a Hősök terén mutatták be a Koltay Gábor rendezte Trianon rockoperát, amely nem csupán az 1920-as békeszerződésről szólt, hanem arról is, hogy miként próbálta feldolgozni a magyar társadalom a békekötés következményeit az elmúlt csaknem 100 évben. A rockoperát kétszer adták elő Budapesten, ahol a helyszínen

18 ezer ember, a háromszori televíziós adással együtt pedig összesen 2 millió ember látta.

A trianoni békediktátum közelgő, 100. évfordulója előtt adták ki DVD-n és CD-n a rockoperát. A lemezek tartalmazzák a teljes zenei anyagot, a 15 kamerás tévés felvételt, valamint a korábbi, Itt élned, halnod kell című előadás és a Trianon című produkció háttéreseményeit összefoglaló werkfilmeket is.

Az egyik DVD-n a mű teljes anyaga (2018-as ősbemutató), a másikon az Itt élned, halnod kell című előadás és a Trianon című rockopera werkfilmje. A CD a Trianon rockopera MP3 formátumú verzióját tartalmazza, és a kiadványhoz tartozik egy emlékkönyv is Forrás: Origo

A kiadványhoz tartozik egy emlékkönyv is, amiben az előadásról készült több mint száz fotó, és a Koltay Gábor rendezővel készült exkluzív interjú is helyet kaptak.