Demjén Ferencet nem látogathatják a barátai

2019.07.24. 12:05

Már árulják a jegyeket a decemberi Demjén-koncertre, de az addigi összes fellépését lemondták. Még a közeli barátok sem beszélhetnek a lábadozó énekessel.

Demjén Ferencnek tavasszal volt egy komoly csípőműtétje, és a lábadozás időszakában egy enyhe lefolyású agyérgörcse. A beavatkozás után még egy ideig altatásban is tartották az orvosai a biztos felépülés érdekében. Előbb a csípőműtét miatt mondták le koncertjeit, majd az agyérgörcs miatt már az összes, idei fellépést törölték. Egyedül a december végi, arénás koncertjét tervezik megtartani, és jó hír, hogy egy ideje már lehet jegyet venni a bulira.

Demjén Ferenc már a visszatérést tervezgeti

Demjén Ferenc egy rehabilitációs intézetben lábadozik, és a legújabb információk szerint már a visszatérés részleteit tervezgeti. Demjén Ferenc 5 nappal ezelőtt folytathatta az év eleji csípőműtétje utáni rehabilitációt, amit május elején kellett félbeszakítania egy agyérgörcs miatt.

A tökéletes felépülés érdekében egyelőre a zenésztársak sem látogatják. A Bors megkérdezte Demjén barátját és zenésztársát, Menyhárt Jánost, aki a laptól egy hónap türelmet kért. Frenreisz Károly, aki még a kórházban is meglátogatta, ennél többet árult el a lapnak: „másfél hónapja találkoztam vele utoljára, de azt tudom, hogy javulófélben van. Pihenget, nem lehet zavarni. Ő most gyógyul, majd beszélünk, ha megerősödik.” A decemberi koncerttel kapcsolatban Frenreisz azt mondta, „addig minden koncertjét lemondták, de a decemberi meg lesz tartva. Az orvosai és ő is azon vannak, hogy addigra teljesen felépüljön, megerősödjön, ami az ő és Isten segedelmével sikerülni is fog.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK