A legfontosabb, hogy ez a helyzet minél hamarabb elmúljon

Horváth Boldi, Kelemen Kabátban, interjú, 2020.02.25.
Horváth Boldi - Kelemen Kabátban
Vágólapra másolva!
A Kelemen Kabátban frontembere jelentkezett élőben a Maradj Otthon! Fesztivál kihívásában. 
Vágólapra másolva!

Horváth Boldizsár, a Kelemen Kabátban együttes frontembere volt a Maradj Otthon! Fesztivál kihívásának szerda esti élő bejelentkezője. „Mi abban a – most már mondhatom, hogy – nagyon szerencsés helyzetben voltunk, mert nekünk március 6-án volt a szezonnyitó koncertünk, de lehet, hogy ez sajnos a szezonzáró koncertünk is volt egyben. Majd ezt eldönti az idő. Úgyhogy

Érdekes volt, mert pénteken volt ez a koncert, de csütörtökön már jöttek a hírek, hogy valószínűleg itt komoly veszély jöhet” – kezdte élő adását Horváth Boldizsár.

A frontember elmondta, hogy eddigi karrierjük legsikeresebb koncertjét tudták adni március elején, még a járvány magyarországi beindulása előtt. Aztán beszélt arról is, hogy ők is berendezkedtek arra, amire a legtöbb zenekar: „minden koncertünk meghatározatlan időre elmarad, és gyakorlatilag az interneten tudunk kapcsolatba lépni mind a közönséggel, mind a rokonaink nagy részével is.” Beszélt a járvány zenekart érintő anyagi és érzelmi hatásairól is.

– összegezte bevezetőjét, kiegészítve azzal, hogy nem magukat akarja sajnáltatni, mert a zenekarokon, a kultúrán kívül a gazdasági élet számtalan területe érintett még a járvány miatt.

Kelemen Kabátban: Sokan még azt hiszik, hogy gatyában ugrálunk egy CD-re

Elsősorban koncertzenekarként tartják számon együttesüket, és ahhoz képest, hogy ismertségük nagyon jó az egész országban, erős közepes szintre helyezik magukat. Egyelőre nagyon elégedettek ezzel, de mindent megtesznek azért, hogy jobbak és befutottabbak legyenek. Az elmúlt években leginkább a zenéjük szövegvilága változott, a hitelesség és az őszinteség megmaradt.

Szerda este Ákos újabb koncertfilmet adott közre YouTube-csatornáján.

Csütörtök este, fél 9-kor élő koncerttel jelentkezik Mr. Vasovski.

Csütörtök délután pedig bűvésztrükköket lehet elsajátítani a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook-csatornáján.

Kiss V. Balázs bűvész tanítja majd az érdeklődőket.