300 előadót támogat a Raktárkoncert-sorozat

Raktárkoncert
Vágólapra másolva!
Háromszáz előadót támogat a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került magyar zenész szakma megsegítését célzó Raktárkoncert-sorozat, melynek felvételei a mindigTV GO alkalmazásában érhetők el.
Vágólapra másolva!

A koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került magyar zenei szcéna megsegítésére hozták létre másfél hónapja a Raktárkoncert-sorozatot, amely összesen 300 elaődót támogat. A közönség nélkül felvett koncertek felvételei a mindigTV GO alkalmazásában érhetők el. A Raktárkoncert első szériája több mint 170 koncert felvételével ért véget. A nagy sikerre való tekintettel azonban november végéig a felvételek száma az előre tervezett kétszáz helyett el fogja érni a háromszázat.

Az egyenként 45 perces előadások folyamatosan kerülnek fel a mindigTV Go mobilapplikáció oldalára. Jelenleg 49 felvétel érhető el, amik a szeptember közepi indulás óta már csaknem 60 ezer megtekintést értek el. Jelenleg sok más előadó mellett a Hooligans, Pápai Joci, Zorán, Tóth Gabi és a Charlie Band koncertje is élvezhető az applikációban, így nem maradnak élmény nélkül a könnyűzene, a rock, a rap, a pop, de még a mulatós zene kedvelői sem.

A további felvételek folyamatosan válnak elérhetővé,

így a nézők egy véget nem érő fesztiválon érezhetik magukat. Sőt, a virtuális belépővel bemehetnek a backstage-be és az első sorból nézhetik végig kedvencüket. A munkálatok továbbra is a legnagyobb egészségbiztonsági előírásokat betartva zajlanak, kizárólag a művészek és a technikai személyzet jelenlétében, nézők nélkül. Akik extra tartalmakra is kíváncsiak, azok a raktarkoncert.hu weboldalon és közösségi média oldalain tájékozódhatnak a fellépőkről, és benézhetnek a színfalak mögé is.