Énekelt is élő bejelentkezésében Berkes Olivér

a dal 2020 Berkes Olivér
Vágólapra másolva!
Csütörtökön Berkes Olivér énekes jelentkezett be a Maradj Otthon! Fesztivál kihívásának vendégeként. 
Vágólapra másolva!

Csütörtök este Berkes Olivér énekes volt a Maradj Otthon! Fesztivál vendége. Élő bejelentkezését helyzetjelentéssel kezdte: „Dióhéjban mi nagyon jól megvagyunk a párommal és a kutyákkal. Több mint két hónapja itthon – még kimondani is rossz. Mi teljesen jól megvagyunk.” Az énekes elmondta, hogy szüleiket is meglátogatják nagy ritkán, ezen kívül főznek, zenélnek, sorozatokat néznek leginkább. „A háttérben készülődnek a zenék is. Több zene is van a láthatáron. Gyakorlatilag előre dolgozunk most, hogy a későbbiekben csak stúdióba kelljen menni, felénekelni a kész dalt, és utána leforgatni a videóklipet. Nagyon

Az, ami már hivatalos, és nagyon a sarkon van, az Miss Modd Dórival egy közös dalunk, ami szerintem egy kreatív videóklip formájában fog megjelenni két-három héten belül.”

Berkes Olivér több dalt is előadott az egy óránál is hosszabb élő adásában. Péntek este nem klasszikus kihívásos bejelentkezés lesz, hanem Dallos Bogi mutatja be új lemezének dalait, valamint beszél is a születésükről.

A Honeybeastnek csütörtökön lett volna koncertje a Budapest Parkban, de a járvány miatt el kellett halasztaniuk.

Ezért a Maradj Otthon! Fesztivál leadta a tavalyi, parkos koncertjük egy majd 20 perces részét.