Verebély Iván szerettei körében töltötte utolsó hónapjait

Verebély Iván, színész
Budapest, 2014. december 3. Verebély Iván színész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. A műsorban Csala Zsuzsa (1933 - 2014) Jászai Mari-díjas magyar színművésznő, érdemes művész életpályájára emlékeztek. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Otthonában, családja körében halt meg Verebély Iván. A Jászai Mari-díjas színész gyorsan lezajló betegségben szenvedett.
Vágólapra másolva!

Az Origo is megírta, hogy szerdán meghalt a Jászai Mari-díjas színész, Verebély Iván. Fia, Verebély Marcell a Blikknek elmondta, hogy apja „családi körben, szeretetben töltötte az utolsó időszakot, ahogyan az életét is élte, így ment el. Egyelőre nem tudjuk, lesz-e nyilvános megemlékezés, ahogyan a temetés részleteiről sem tudok még nyilatkozni. Nehéz most a családnak, annak ellenére is, hogy

Két hónapja megműtötték, de utána még jól volt. Arra mégsem lehetett igazán felkészülni, hogy ez egyszer megtörténik, és ő már nem lesz többé. Csodálatos férj és édesapa volt, kiváló színész, csak szuperlatívuszokban lehet róla megemlékezni.”

Verebély Iván a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén 2014-ben Forrás: MTI/Zih Zsolt

Verebély Ivánnak rengeteget jelentett a családja. Korábban azt nyilatkozta szeretteiről: „esküszöm, náluk jobban sikerült gyerekek nincsenek is, mint az én három gyerekem. Sőt, a két unokám és a dédunokám is! Nagyon büszke vagyok rájuk! Még élt az anyám, amikor a két unokám már kisgyerekké vált. És úgy maradhattam gyerek az anyámnál, hogy közben már nagypapa voltam. Jó lenne még sok időt a szeretteimmel tölteni.”