Ha ezekből bármi nincs meg, rendesen elvonási tüneteim vannak

2020.07.23. 10:06

„Mindannyiunknak vannak rutinjai, amikhez ebben a pörgő világban, ahol nincs két ugyanolyan nap, egyre erősebben ragaszkodunk” – mondta Trap Kapitány a Tha Shudras új daláról, amelyet először az Origón láthat. Klippremier.

Új dallal és hozzá való klippel készült el a Tha Shudras. Az Ég a gyergya című dal arról szól, hogy milyen a megszokásaink rabjának élni. A klipről pedig elmondható, hogy kicsit a Szépség és a Szörnyeteg elejéről lett koppintva, amit a soron következő audiovizuális műveik történetileg is eggyé fűznek majd.

A formáció frontembere, Trap Kapitány, azaz Molnár Tibor az Origónak a megszokásokról azt mondta, „mindannyiunknak vannak rutinjai, amikhez ebben a pörgő világban, ahol nincs két ugyanolyan nap, egyre erősebben ragaszkodunk. Részemről, mivel majdnem minden nap más városban vagy minőségben vagyok, egyre fontosabb szerepe van ezeknek. Hogy hogyan iszom az első kávét, vagy ahogy keresztbe teszem a lábamat, hogy filmre alszom el és még sok ilyen. Ha ezekből bármi nincs meg, vagy bármelyiket nem úgy tehetem meg, akkor rendes elvonási tüneteim vannak. Ezeknek a mindennapi és káros szenvedélyeinken a hiányáról szól a dal.” A klipről pedig azt mondta, hogy egy boszorkány látogatja meg a földi halandókat, akiket szörnyeteggé változtat, ezzel is kirántva alóluk a megszokás talaját. Hogyan is mehetne valaki koboldként állásinterjúra vagy bádogemberként porcelánboltba dolgozni? Hogy miként birkóznak meg ezzek a főhősök, és hogy egy zöld erős paprika vagy egy sétapálca mit jelképez ebben a történetben, az mind kiderül a belőle, valamint a következő »részekből«, amik a jövőben fognak kijönni” – mondta Molnár Tibor.

további tartalmak a rovatból