Az online színházi előadások népszerűsége azt bizonyítja, hogy töretlenül keressük testünk és lelkünk harmóniáját

Nemzeti Színház, épületfotó, városkép
Budapest, 2019. február 24. A Nemzeti Színház épülete a főváros IX. kerületében, a Bajor Gizi parkban. MTVA/Bizományosi: Juhász Gábor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
Videóüzenetben köszönte meg Kásler Miklós művészeinknek az értékteremtő és nemzeterősítő kulturális munkát a Színházi Világnap alkalmából. 
Vágólapra másolva!

Az Emberi Erőforrások minisztere beszédében hangsúlyozta, az online színházi előadások népszerűsége azt bizonyítja, hogy töretlenül keressük testünk és lelkünk harmóniáját.

- tette hozzá.

Bejegyzését a miniszter azzal zárta, hogy megköszönte művészeinknek az értékteremtő és nemzeterősítő kulturális munkát, amit végeznek, az emberektől pedig a járványügyi szabályok betartását és a vakcinák iránti regisztrációt kérte.