Vágólapra másolva!
Nagykőrösön, az Arany János Közérdekű Muzeális Győzteményben járt Oláh Gergő énekes, ahol hihetetlen kalandokba keveredett. Az a legkevesebb, hogy hatalmas bajusza nőtt a fiatalembernek, de mellette olyan élményekkel gazdagodott, amelyeket látva bizonyára sokan szerettek volna a helyében lenni. Ám szerencsére nincs veszve semmi: megmutatjuk, hogyan lehetséges ez!
Vágólapra másolva!

Meghökkentően izgalmas és fordulatos események részese volt Oláh Gergő zenész, pedig "csak" egy nagykőrösi múzeumban járt a fiatal tehetség.

- mondja Gergő a kirándulásról készített kisfilmben.

"Igyekszem nem kilógni a sorból. Arany János, az egyik legnagyobb magyar zseni is nagy bajusszal büszkélkedhetett" - árulja el Gergő a kirándulásról készített kisfilmben, magyarázattal szolgálva arra, hogyan és miért lett hirtelen hatalmas bajusza az intézményben barangolva.

Amit pedig Oláh Gergő ott tapasztalt, az tényleg fantasztikus élmény lehetett!

Nagykőrösön nem csak Magyarország egyetlen pipagyára működik - árulja el a videóban az intézmény vezetője -, hanem ott lehet

kipróbálni hazánk egyetlen, irodalmi tematikájú szabadulószobáját.

Oláh Gergőre pedig rá is fordult az ajtóban a zár, és még az is felmerült, hogy kénytelen a helységben éjszakázni.

De vajon kijutott a szobából Gergő? S milyen eredményt ért el az interaktív eke használatával? Milyen zenére táncolt az énekes a patinás intézményben?

Mindez kiderül az alábbi remek kisfilmből:

S hogy mit mondott kalandjai végén Gergő?

- idézzük tőle.

A videót látva talán sokan gondolják úgy, bár ők is hasonló élményekkel gazdagodhatnának, mint az énekes. Szerencsére erre is van mód. Nem csak a hétköznapokon, hanem a közelgő Múzeumok Éjszakáján, az idén végre újra a kiállítóhelyeken megrendezett, országos kulturális rendezvénysorozaton, Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb programján!

Június 26 - Múzeumok Éjszakája, 2021.

Kövesse figyelemmel az Origo híradásait a közelgő eseményről és a rendezvény részleteiről!