Szikora Róbert: Komár Laci élete utolsó szakaszában tért meg

Tizenkét éves lánya támadja Komár László végakaratát
Vágólapra másolva!
Kilenc évvel ezelőtt halt meg a rock and roll hazai királya, Komár Laci október 17-én. A zenész sokáig küzdött nyirokmirigy-rákkal, élete utolsó szakaszában már csak egyetlen vágya volt, hogy lányát, Karolinát 18 éves koráig fel tudja nevelni - írta meg a Blikk.
Vágólapra másolva!

Szikora Róbert, Komár Laci barátja és zenésztársa idézte fel a közös élményeket, emlékeket.

Szikora Robi szerint Komár Laci kifejezetten utálta a playbacket, még halála előtt ment át hozzá, hogy készítsenek, vegyenek fel még egy albumot. Egyet már korábban készítettek közösen, de az utolsó Laci halála miatt már nem tudott megvalósulni.

Kilenc éve, október 17-én halt meg Komár Laci, a rock and roll hazai királya. Forrás: MTI/Soós Lajos

De nem csak a zenéről és munkáról beszélgetettek, Szikora és Komár jó barátok voltak.

Sokat beszélgettek a hitről, vallásról, Komár a lelkében kutató, gondolkodó, elmélkedő ember volt, aki az ezotéria felé fordult, foglalkozott asztrológiával is.

Komár Laci élete utolsó pillanatában tért meg, amikor már közel volt a vég, betegségét nagyon szégyelte, nem szeretett róla beszélni Szikora szerint.

Szikora a mai napig féltett kincsként őriz az asztalán egy képet, amin együtt láthatók barátjával.

Karda Bea több fellépésre együtt utazott Komár Lacival, egyik dalát a Csodálatos férfiakat a mai napig énekli, ilyenkor úgy érzi, hogy a Laci még mindig vele van.

Török Ádám énekes, fuvolista szerint Komár Laci nagy természetű, és rendkívül hirtelen haragú, mégis szeretetreméltó ember volt, nem lehetett rá haragudni, mindig boldogan gondol vissza a közös élményekre.

Komár Laci kilenc éve, október 17-én, hosszú betegség után halt meg.