Közönségsikereket mutat be online márciusban a Nemzeti Színház

Körhinta
Vágólapra másolva!
A Nemzeti Színház társulata most is arra törekszik, hogy a pandémia ideje alatt minőségi kulturális élményt biztosítson. A NEMZETI StreamPAD műsorán ezúttal a repertoáruk két közönségsikerét lehet megtekinteni márciusban.
Vágólapra másolva!

Március 13-án 19 órától a legendás film, a Körhinta színpadi változatát tekinthetik meg.

A szerelem erejéről a tánc, a zene és a próza dinamikus egységével teremtett különleges formanyelven mesél előadásunk, amelyet Vidnyánszky Attila rendezésében, Zsuráfszky Zoltán társrendező-koreográfus, és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közreműködésével láthatnak a NEMZETI StreamPAD műsorán. A Szász Júlia, Berettyán Nándor, Szűcs Nelli, Varga József és Farkas Dénes főszereplésével látható darabot ezúttal is választható angol és magyar felirattal tesszük elérhetővé.

Körhinta Forrás: Nemzeti Színház

Ezt követi március 27-én Márai Sándor A kassai polgárok című drámája,

melyet Szabó K. István állított színpadra. A XIV. században játszódó történet János mester, a kassai dóm kőfaragójának személyes tragédiáján keresztül mutatja be a kor történelmi eseményeit, legfontosabb erkölcsi kérdéseit. A főszerepben Rátóti Zoltán, Tóth Auguszta és Barta Ágnes látható, partnereik: Blaskó Péter, Nagy Mari, Horváth Lajos Ottó, Schnell Ádám, Berettyán Sándor, Szarvas József, Rácz József, Bakos-Kiss Gábor, Rubold Ödön, Szép Domán és Herczegh Péter.

A kassai polgárok Forrás: Nemzeti Színház

A NEMZETI StreamPAD előadásokra a vetítés napján 17 óra 50 percig jegyet váltani az eSzínház vagy a Jegymester oldalán keresztül lehet!