Brian Mayel egy luxus parfümgyártóval karöltve dobott piacra új illatot, amellyel a vadon élő állatokat próbálja megsegíteni. 

A Queen gitárosa, Brian May a zene mellett rengeteget foglalkozik állatokkal. Leginkább vadállatokkal és az ő megsegítésükkel. Legújabb megoldása egy parfüm lett, aminek árából támogatják a vadállatok életét segítő szervezeteket. Többke között Maynek is van egy ilyenje

A parfümöt a luxusgyártó Xerjoff dobja piacra, és a Billboard információi szeirnt egy 100 milliliteres darab 197 euróba kerül majd, ami nagyjából 70 ezer forintnak felel meg. A cég tulajdonosa, és May készültek meglepetéssel is a gyűjtőknek. Az aláírásukkal ellátott termékeket már 410 euróért adják, ami körülbelül 150 ezer forintot jelent.

A terméknek a Save Me ('ments meg') nevet adták, amely egyrészt jól passzol az állatmentéshez, illetve a Queennek is volt egy ilyen című, 1980-ban kiadott slágere. Brian egyébként viccelve azt mondta, hogy az új illat leginkább a szantálfa és a borz illatának keveréke. Egyébként May odavan a borzokért, valószínűleg ezért mondta, nem pedig mert valóban olyan illata lenne a parfümnek, mint akár az állat bundájának szaga.