A több mint 100 millió forintos csalással vádolt énekes felesége nem szeretné, ha a közös ikerfiaik a rácsok mögött látnák az apjukat. Az asszony már beadta a válópert, melyben a gyerekelhelyezés kizárólagosságát is magának kéri - írja a Bors.

Fekete Dávidot idén májusban vették őrizetbe, jelen állás szerint pedig november hatodikáig kell bent maradnia. A hatóságoknak a jogszabályok szerint legkésőbb öt nappal a lejárati időpont előtt kell dönteniük a hosszabbításról, vagy az enyhítésről.

Időközben viszont a felesége, Regina beadta a válókeresetet. A papírokat a Bors értesülései szerint a börtönbe postázta az asszony jogi képviselője, ezzel is érzékeltetve, hogy Dávid iker fiainak édesanyja nem szeretne sokáig várni arra, hogy hivatalosan is elválasszák őket.

Fekete DávidForrás: tv2

"Valószínűsítem, hogy megkapta Fekete Dávid a bontóperben benyújtott keresetet, ami nem csak a házasság felbontását tartalmazza, hanem járulékos kérdéseket is: úgy, mint gyermekelhelyezés, kizárólagos szülői felügyeleti jog, tartásdíj és kapcsolattartás. Ügyfelem azt szeretné, ha a gyermekeik életében részt venne az édesapjuk is, hiszen az egészséges fejlődésükhöz erre szükség van, tehát bármikor meglátogathatja őket, amikor szeretné" – nyilatkozta a Borsnak, dr. Pikali Petra, Regina jogi képviselője.

11 év börtön várhat rá

A jogász nem említette, de nyilvánvaló, hogy az édesapa csak akkor tudja látogatni a gyerekeit, ha nincsen börtönben.

Hogy Fekete Dávid mikor szabadul, arról csak találgatni lehet. Ha bebizonyosodnak a vádak, miszerint elkövette a több mint százmillió forintos tartozást felhalmozó sikkasztást, csalást és közokirat-hamisítást, akkor akár 11 évre is börtönbe kerülhet. Akkor viszont szinte bizonyos, hogy nem látja majd felnőni a közel kétéves gyerekeket, hiszen a Bors megbízható forrásból származó információi szerint Regina nem hajlandó a börtön falain belülre vinni a fiúkat. Még akkor sem, ha a legtöbb BV intézetben a látogatótérben játékszobák is vannak, hogy az elítéltek gyerekei is komfortosan érezzék magukat a látogatáskor. Ebből viszont nem kér az énekes felesége.