Újabb fejlemény Lewis Hamilton ügyében a Darázsfészek újratöltve álhíradójában - videó

Forma-1, Mexikói Nagydíj, Lewis Hamilton, Mercedes
Mercedes' British driver Lewis Hamilton speaks during a press conference at the Hermanos Rodriguez racetrack in Mexico City, on November 4, 2021. - Mexico will hold its Formula 1 Grand Prix on November 7. (Photo by EDGARD GARRIDO / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Ezen a héten is garantáltan mosolyt csal mindenki arcára a Darázsfészek újratöltve című adás a Videa.hu csatornáján. Bagi Iván szórakoztató műsorának legutóbbi epizódjában nem kímélte a hazai celebvilágot sem. A Karinthy-gyűrűs humorista többek között Majkát, Vujity Tvrtkot, Köllő Babettet állította pellengérre, és figurázta ki őket a humor eszközeivel.
Vágólapra másolva!

A vicces álhíradóból kiderül például az, hogy milyen drámai hatással volt a világgazdaságra Majoros Péter, azaz Majka visszavonulásának híre, és hogy milyen újabb balhé történt a Hal a tortán műsorának forgatásán. A nézők választ kaphatnak arra is, ki volt az a televíziós műsorvezető, akivel nagyon durván összeszólalkozott Ambrus Attila? De fény derül arra is, milyen új, őrült luxushobbinak hódol az egyik luxusféleség - mindez a Darázsfészek legutóbbi adásában, az alábbi videóra kattintva: