Terjed a szóbeszéd, hogy Kóbor Jánost intenzív osztályon ápolják, de ezt sem megcáfolni, sem megerősíteni nem szerette volna a zenekar menedzsere, Trunkos András.

Már egy hete, hogy kórházba került Kóbor János, kedden pedig az az értesülés került ki, hogy a zenészt egy másik kórházba szállították át, azonban semmi hír nem szivárog ki állapotáról. Felesége, Zsóka elérhetetlen, a zenekar tagjai nem nyilatkoznak, és a zenekar menedzsere is csak szűkszavúan beszélt a Borsnak: 

Jánossal nem beszéltünk, felesége, Zsóka a kapcsolattartó az orvosok és a zenekar között. Nem tudunk semmit. Annyi a jó hír, hogy még nem zokogva hív fel - mondta a lapnak Trunkos András, aki megérti a rajongók aggodalmát, de nem szeretné, ha alaptalan híresztelések kapnának szárnyra az énekesről. A menedzser és Kóbor felesége aggódnak, hogy még visszaüthet a sok felelőtlen szóbeszéd.

Kóbor JánosFotó: Tuba Zoltán [origo]

Az Omega hivatalos oldalán kirakott poszt alatt már több mint kétezer hozzászólás van. A rajongók nagyon szeretnének minél többet tudni a zenész állapotáról, egyúttal nem hiszik, hogy bármi végzetes lehetne a végkifejlet - írja a Bors.