Párját ritkító bohóckodás a Katona József Színház körül

Vágólapra másolva!
A baloldali színházi világ ünnepén, a "színikritikusok" díjátadóján a " színikritikusok" alaposan kitettek magukért. Másképpen: így még sohasem hízelegtek Máté Gábor egyébként köztudottan egyre gyengébb színvonalú előadásokat produkáló, a világ színi vérkeringéséből évek óta kínosan kiszorult színházának. De nézzük a részleteket.
Vágólapra másolva!

Legjobb új dráma? Megosztva KATONA 1. sz. előadása és KATONA 2. sz. előadása.

Legjobb előadás? Érthetően itt is olyan tökéletes produkciók voltak, hogy lehetetlen választani, így két győztes is van. KATONA 2. sz. előadása és KATONA 3. sz. előadása.

Na, de vajon ki lehet a legjobb rendező? Meglepő, de itt csak egy győzött. A KATONA 2. sz. előadása.

Szerencsére, a legjobb férfi főszereplő díja is Máté Gáboréknál maradhatott, a KATONA 2. sz. előadásának főszereplője érdemelte ki a rendkívül rangos elismerést.

Egy tüntetésen Fullajtár Andrea megpróbálta elszavalni a Nemzeti dalt, de nem tudta fejből, és inkább felolvasta egy tabletről

Nem mondhatni, hogy teljesen más merítési bázisból választották ki a legjobb női főszereplőt. Igen, a KATONA 2. sz előadásából!

Szerencsére, a legjobb férfi mellékszereplő csakugyan egy másik univerzumot képvisel. A KATONA 4. sz előadását!

Ilyen nagyszerű előadásokat csak tökéletes díszletekben lehet játszani, ez evidens. Hogy is kaphatta volna más a "színikritikusok" díját, mint a KATONA 3. sz. előadása.

A legjobb színházi zenét is szerencsésen választották ki a független és pártatlan "színikritikusok". A győztes a KATONA 3. sz. előadása lett.

A díjátadó "gálát" Karácsony Gergelyék támogatták.