Soltész Rezső: Ez számomra óriási meglepetés volt

Soltész Rezső idén testvérével tölti a karácsonyt: " Igyekszünk mindent bepótolni"
Vágólapra másolva!
Nincsen megállás Soltész Rezső számára: az eredményes tavalyi év után már bele is kezdett a 2022-es, sőt a 2023-as ötletei megvalósításába. Folyamatosan születnek az új dalok, de a Szóljon hangosan az ének című sláger sikere behozhatatlannak tűnik. 
Vágólapra másolva!

"Az előző év tulajdonképpen inkább csak egy félév volt szakmai szempontból, de ennek ellenére elégedett vagyok vele. Sok fellépésem volt, de azért voltak üres járatok, amiket általában stúdiózással töltöttem ki" – mesélte Soltész Rezső a Metropolnak.

illetve, hogy a tervezett karácsonyi trilógiám második lemeze is megjelent tavaly karácsonykor" – tette hozzá a zenész, akinek óriási lendületet adott a pozitív fogadtatás.

"Az első lemez toplistára is került és ez számomra óriási meglepetés volt. Ez adott lendületet a folytatáshoz, hogy trilógiát, egy teljes karácsonyi kollekciót készítsek el, amelyen közismert világslágerek énekelek magyarul, melyekhez magam írtam a szövegeket" - folytatta.

Soltész Rezső már most elkezdi betáblázni a nyarat, amikor bár szeretne valamennyit pihenni, de

a hangsúly mégis a fellépéseken lesz.

"Nyáron indul a Soltész 77 nevű turné, egy 9 tagú zenekarral járom majd az országot, ahol a Szóljon hangosan az ének című dalom ikonikus sikerét is ünnepeljük" – mesélte a művész, aki elárulta, hogy több meglepetést is tartogat majd a következő időszak.

A születésnapomon megjelenik online, a Csillagok, csillagok című hatszámos lemezem, ami a részét képezi majd egy 2023-ban megjelenő CD lemeznek. Remélem, hogy sikerül mindezt megélnem, és bevallom, nagyon szeretném hasznosan tölteni a még előttem álló éveket. A korommal egyáltalán nem foglalkozom, nem érzem magam öregnek, mert minden úgy megy, ahogy annak mennie kell. Hála Istennek egészséges vagyok! – avatta be a Metropol újságíróját Soltész Rezső.

"A közönségnek rengeteg hálával tartozom.

Nagyon fontos számomra az a szeretet, amit a rajongóimtól kapok. Ami a színpadon történik számomra nagyon fontos, hiszen a közönség reakciója olyan energiákkal tölt fel, amire tulajdonképpen egész életemben vágytam. A lényeg, hogy az ember jót és jól csináljon és persze az, hogy szeressék. Ez a legnagyobb kincs, ami egy előadó számára megadatik életben. A zene mellett több mindennel foglalkozom jelenleg is, de akárhogy, akármilyen helyzetbe kerülök a végső konklúzió, hogy a zenével egy életre szóló házasságot kötöttem. Úgy fekszem és úgy kelek, hogy dallamok szólnak a fejemben."