Bodrogi Gyula: Szeretetből nem lesz hiány, az biztos, sem az én, sem a színház részéről

Karinthy Színház, évadbemutató, sajtótájékoztató, 2022.08.25., Berettyán Nándor, Balázs Andrea, Bodrogi Gyula
//"A rendezvényen jelen lesz Olt Tamás ügyvezető igazgató, Berettyán Nándor művészeti vezető,Balázs Andrea és Bodrogi Gyula színművészek, akik beszélni fognak a színház új arculatáról, a műsorratűzött darabokról, a színházi világ aktualitásairól és természetesen egyéni terveikről is. "//
Vágólapra másolva!
Bodrogi Gyulát nagyon mélyen érintette, hogy két kollégája, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó súlyos balesetet szenvedett péntek este, a Rómeó és Júlia előadása közben a Nemzeti Színházban.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo is beszámolt a baleset előadás közben, de a díszlet nézők által nem látható részén történt. A szerencsétlen esetet megelőzően Horváth Lajos Ottó tartotta kolléganőjét, Szász Júliát egy kis erkélyen, majd több méter magasból a színpad deszkáira zuhantak. Mindkét színészt meg kellett műteni, állapotuk súlyos, de szerencsére folyamatosan javul.

Bodrogi Gyula színművész Fotó: Polyák Attila - Origo

Bodrogi Gyula, egyelőre nem tudja, melyik intézményben ápolják a két kollégát, máris azt tervezi, hogy meglátogatja őket. Pontosan tudja ugyanis, hogy egy ekkora krízishelyzetben mennyire fontos a lelki támogatás.

Egy emberként szurkolunk nekik. A Jóisten segítségét kérem, hogy minél hamarabb gyógyuljanak meg, és térjenek vissza hozzánk a világot jelentő deszkákra. Ehhez azonban jókora szerencsére is szükségük van" - mondta a Borsnak Bodrogi, akivel hosszú pályája során előfordult, hogy elesett a színpadon, de szerencsére ennél súlyosabb baleset nem történt vele munka közben.