Örökké nő - minden, amit a női lélekről tudni érdemes

Kalamár Hajnalka
Vágólapra másolva!
Megjelent Kalamár Hajnalka klinikai szakpszichológus, előadó, több nagysikerű könyv társszerzőjének saját könyve, az Örökké nő.
Vágólapra másolva!

Nőkről és nők számára lehetetlen túl sokat beszélni, ezek közül a munkák közül kiválik Kalamár Hajnalka műve. Erénye ennek a könyvnek a személyes hangvétele, őszintesége, felvállalt szakmai és személyes életúttapasztalata, megélt és vállalt érzései, melyet minden sorban átsző a szeretet üzenete. Ahogy a második oldalon megfogalmazza a célt: „hogy szeretetünket tökéletesítsük”!

Kalamár Hajnalka erdélyi származású, Székelyföldön született, magával hozta szülőföldjének rítusait, misztikus történeteit. Rendszeresen tart előadásokat konferenciákon, tréningeket és workshopokat cégek és egyéb szervezetek meghívására, vezet párkapcsolati konzultációkat és online tréningeket is. Dolgozik a sport területén és segít a személyes egyensúly kialakításában. Rendszeres meghívottja szakértőként az M1 csatornának. Közel 40 évig tanított egyetemeken és főiskolákon.

Megszólít, kézen fog és végig vezet az úton

A könyv szerkezete és a mondanivaló a holdciklusokhoz igazodik, valójában egy 28 napos személyes érzelmi-mentális program, egy tréning, ami képes megváltoztatni a gondolkodásmódodat, az érzelemvilágodat, ráirányítja a figyelmedet a benned rejlő különleges értékekre, a jóra, a szépre, a lehetőségeidre és a csodákra.

Kalamár Hajnalka Forrás: Kalamár Hajnalka

Minden naphoz tartozik egy konkrét téma és tartozik egy önreflexiót segítő gyakorlási lehetőség. A témák végig vezetnek az önmeghatározás- keresgélés útjain, a múlt traumáinak útvesztőin, segítenek a csend megtalálásában. Megmutatják a kapcsolódás és a szerelem csodáját és vigasztalnak a megcsalás vagy elhagyás sötét perceiben. Megmutatja a kemény nőt és a jókislányt és segít az elengedés megértésében. De eközben folyton ott van a szeretet ereje. Kedves történetek, könnyeket előcsaló élet pillanatok viszik végig az olvasót ezen az úton.

Muszáj kiemelni azt is, hogy ez egy nőkhöz méltó esztétikai örömet okozó szép könyv, amit jó érzés kézbe venni.

Forrás: Kalamár Hajnalka

Ha el akarsz valamerre indulni az életedben, vidd magaddal, legyen veled! Kukkants bele, olvass pár oldalt, és kikapcsol a hétköznapi szürkeségből, ünneppé varázsolja a percet, jelen idővé a múltat s a jövőt.