"A nők számára csak vicc voltam" Első látásra szerelem szövődött a csúnyák társkeresőjén

Vágólapra másolva!
Eljegyezte egymást az első pár, akik az "esztétikailag kifogásolt" külsejű emberekre szakosodott párkereső iroda segítségével ismerkedett meg. Az ügynökség annyira örül, hogy még egy ingyen nászutat is felajánlott a párnak.
Vágólapra másolva!

Az első eljegyzési ünnepségét tartotta Nagy Britannia első, kifejezetten csúnya emberekre specializálódott társkereső ügynöksége. Ugyanis Tom Clifford és Janine Walker az ügynökségnek köszönhetően megismerkedésük után nem sokkal eljegyezte egymást - írta a Small World. A pár beregisztrált az ügynökség honlapjára, ami az "esztétikailag kifogásolható" emberek számára nyújt párkeresési szolgáltatásokat. Viszonylag gyorsan, négy - többnyire gyors éttermi - randi után pedig megtették ezt a komoly lépést, hiszen számukra ennyiből kiderült, hogy milyen jól érzik magukat egymással.


"Lehet, hogy nem egy Brad Pitt, de én sem vagyok egy Angelina Jolie"


Tom 36 éves kárpitos, a saját véleménye szerint olyan csúnya, hogy a gyerekek sírva fakadnak az arca láttán. "A nők számára én mindig csak vicc voltam, a kinézetem miatt" - mondta Tom. Mindig azt hitte, hogy túl csúnya, hogy megtalálja az igazit, egészen addig, amíg meg nem ismerte Jannine-t. "Nem tudom elhinni, hogy ez történt, ő gyönyörű és én nagyon szeretem." A kapcsolatukat egy e-maillel kezdődött, amit Tom írt: "Kedves Janine, nemrég láttam a gyönyörű arcodat az Ugly Bug Ball (Csúnyák társkeresője) oldalán, és szeretnék veled találkozni. Mivel közel laksz hozzám, ez nem lehet probléma."


Szerinte mindenki mást tart szépnek, és ezzel szerencsére Janine is egyetért. "Számomra Tom a szép királyfi. Lehet, hogy nem egy Brad Pitt, de én sem vagyok egy Angelina Jolie" - tette hozzá Janine.


Nászutat kapnak ajándékba


A pár már az esküvőt tervezgeti, és egy ingyen nászutat is kaptak a társkereső ügynökségtől. Az iroda szóvivője elmondta, hogy ők az első pár, akik nekik köszönhetően házasodnak össze, és ennek nagyon örülnek.