Az OTDK Pedagógiai, Pszichológiai, Közművelődési és Könyvtártudományi szekciója

Vágólapra másolva!
A Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskolai Karán rendezik meg március 21-22-23-án a XXVII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Pedagógiai, Pszichológiai, Közművelődési és Könyvtártudományi Szekciójában a tudós diákok seregszemléjét. 
Vágólapra másolva!

A konferenciára 186 dolgozattal 219 diák nevezett. A hazai felsőoktatási intézményekből 41 kar diákjai érkeznek a jövő hét első napjaiban Győrbe. A Vajdaságból és Erdélyből 6 határon túli diák képviseli intézményét. Érkeznek az Újvidéki Egyetemről, a Babes-Bolyai Tudományegyetemről és a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemről is hallgatók.

A 15 szekcióban versenyző 219 diákot 142 konzulens tanár készítette fel a rangos megmérettetésre. A XXVII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Ünnepélyes megnyitóját március 21-én 15 órai kezdettel tartották, az Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskolai Kar Liszt Ferenc utca 17. szám alatti Nagyelőadójában. A részletes program, a szekciók beosztása és egyéb információk megtalálhatók a kar hivatalos internetes portálján.

Forrás: Edupress