[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] motor> !ALROVAT_NEVE

autó címlap Forma-1 Garázsmenet Tesztek Videók Retro Mobil Új Peugeot 308 (x)
Valentino RossiMax BiaggiedzésmotorsportMotoGPvilágbajnokHonda

Biaggi súlyos motorbalesetet szenvedett

2004.11.08., 15:52|Utolsó módosítás:2004. 11. 08., 15:57|

A négyszeres MotoGP világbajnok Max Biaggi edzés közben hatalmasat bukott, aminek következtében több helyen is eltörött a bal lába. Az olasz klasszist kedden műtik meg Franciaországban.

Forrás: EPA

JÁTSSZ ONLINE!

Az Eurosport cikke szerint Biaggi éppen a Róma melletti Latina pályáján edzett, amikor hatalmasat esett és több helyen is eltörte a lábát. Az 1994 és 1997 között 250 kcm-ben négy világbajnoki címet nyert Biaggit egy lyoni klinikára szállították, ahol kedden műtéten esik át.

A baleset a lehető legrosszabbkor érte a pilótát, ugyanis - az orvosok szerinti minimum 2 hónapos pihenővel - pont a felkészülési időszakát kénytelen kihagyni. Biggira pedig meglehetősen sok munka várt volna, ugyanis a hírek szerint a következő szezonban már a Honda gyári csapatában fog versenyezni. Max Biaggi egyébként harmadikként fejezte be az idei MotoGP világbajnoki sorozatot a szintén olasz Valentino Rossi (Yamaha) és a spanyol Sete Gibernau (Honda) mögött.

[origo]

Címlapsztori»

Forrás: Retro Mobil Fényes szelek - a Deutsch-üzem elfeledett kabriói Németország egyik legnagyobb specialistájának nem voltak sem formatervező zsenijei, sem művészi alkotásnak is beillő autói. Szériamodelleket szabott át kabriókká, de ezt ...

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »