Condit: csak baráti kapcsolatom volt Chandra Levyvel

Vágólapra másolva!
Négyhónapos hallgatás után vallott Chandra Levyvel folytatott viszonyáról Gary Condit szenátor. Azt állította, hogy nem volt szerelmes a lányba, csak baráti volt a kapcsolatuk. Több kijelentése ellentmond a család állításainak.
Vágólapra másolva!

Arra a kérdésre, hogy volt-e szexuális kapcsolata a gyakornoklánnyal, nem volt hajlandó válaszolni. Azt állította ugyanis, hogy a Levy család megkérte, nem menjen bele kapcsolatuk részleteibe a nyilvánosság előtt. A Levy család azonban az ABC News televízió kérdésére elmondta, hogy nem kértek ilyesmit Condittól.

Condit tagadta azt a korábbi állítást, miszerint Chandra Levy azt akarta tőle, hogy hagyja el feleségét. Elmondta, hogy sohasem beszéltek a lánnyal a jövőről, gyerekekről, közös családról.

Az ABC News beszámolója szerint a politikus feltűnően ideges volt az otthonában rögzített műsor alatt.

Chandra Levy szövetségi gyakornok április 30-án tűnt el. A lánynak korábban viszonya volt a demokrata párti képviselővel, Gary Condittal. A Levy-ügy jelenleg egy a 40 eltűnési ügy közül, melyet a washingtoni rendőrség vizsgál. De ezt az ügyet kiemelten kezeli a rendőrség az eltűnt lány és a képviselő kapcsolata miatt.

Korábban:

Condit először beszél a Levy-ügyről