Kannibált fogott a londoni rendőrség

Vágólapra másolva!
Éppen albérlője agyát sütötte egy serpenyőben egy férfi londoni lakásában, amikor lecsaptak rá a rendőrök. A férfit, aki pszichiátriai kezelés alatt állt, gyilkossággal vádolták meg.
Vágólapra másolva!

Valami szürnyűség történik a szomszédomban, jöjjenek gyorsan! - riasztotta egy kelet-londoni nő a rendőrséget. Amikor a rendőrök kiérkeztek és benyitottak a nő által megjelölt lakásba, egy 34 éves férfi éppen egy emberi agyat sütött egy serpenyőben. A rendőrök, miután körülnéztek a vérfoltokkal teli londoni lakásban, egy megcsonkított emberi testet is találtak. Az áldozat a feltételezett gyilkos 45 éves albérlője. A rendőrök a helyszínen elfogták és azóta gyilkossággal vádolták meg a férfit - írja a The Sun brit bulvárlap.

A feltételezett kannibálról kiderült, hogy pszichiátriai kezelés alatt állt, és csak néhány órával az előtt engedték ki a zárt osztályról, hogy a rendőrök rajtakapták volna, amint meg akarja enni albérlőjét. A szomszédok szerint az áldozat is pszichiátriai kezelés alatt állt korábban.

Ezt megelőzően Németországban fogtak el egy később kannibalizmus miatt nyolc és fél évre ítélt férfit, aki feldarabolt és megevett egy 43 éves berlini számítógép-specialista férfit. Az emberölés miatt elítélt Armin Meiwes azt állította, hogy különös hajlamú áldozatát annak saját kívánságára késelte halálra, miután az egy üveg orvosság lehörpintésével elkábította magát.