Hat német hölgy az elektronikus világhálón árverésre bocsátotta magát és egy rekesz sört, hogy a legtöbb pénzt ajánlóval együtt bulizzanak. Meglepetésükre a győztes 25 ezer eurót ajánlott a szolgáltatásért.

"Nincs elég pia? Túl sok a férfi? Véget ért az este 11 előtt? Mindig ugyanazok az unalmas párok? Mi házhoz visszük ezt a rekesz sört, és hogy még jobb legyen, nálad is maradunk bulizni" - állt a múlt héten az E-buy internetes oldalára felrakott hirdetésben, amelyet magukról készített fotókkal is megspékeltek.

A licit kezdetén szinte azonnal 3000 euró fölé ugrott az árajánlat, a hétvégén pedig egy "Bluemoon100" álnevű bejelentkező 25 050 eurót ígért be a szolgáltatásért. A hat, harmincas éveiben járó güterslohi szőke hölgy szinte nem kapott levegőt meglepetésében, hiszen az egészet csak tréfának szánták. Aztán vérszemet kapva, gyorsan létrehoztak egy önálló honlapot, hogy nyilvánosságot használják fel arra, nehogy a licitet megnyerő vendéglátó visszaéljen az általuk felajánlott "szolgáltatással".

A fiatal nők hirtelen sikere mások fantáziáját is meglódította: négy huszonéves lány hasonló hirdetést adott fel a korosztályukban csalódott harmincas férfiaknak, és hétfő este, két nappal az árverés lezárása előtt már 10 550 eurón állt az üzletük.