Szexuális zaklatással vádolják Steven Seagalt

Vágólapra másolva!
Asszisztensnek vette fel, de szexjátékszernek akarta használni - állítja Steven Seagal akciószínészről egy volt modell. A nő szerint Seagal háromszor is molesztálta, miután felvette személyi asszisztensnek, és több olyan női alkalmazottja is volt, akiket a szexért tartott.
Vágólapra másolva!

650 ezer dolláros kártérítési pert akasztott Steven Seagal akciószínész nyakába egy volt modell. Kayden Nguyen szerint a színész molesztálta őt, miután felvette személyi asszisztensnek februárban.

Amikor a nő elutazott, hogy felvegye a munkát Seagal New Orleans környéki házában, a férfi az első éjjel masszázst két tőle, majd szexjátékszerként kezdte kezelni őt. Amikor panaszkodott emiatt, senki nem foglakozott vele, és másnap este megint zaklatta a színész - állította bíróságra benyújtott keresetében a volt modell. A nő szerint háromszor is molesztálta őt a színész, és végül taxival menekült el Seagal otthonából, hátrahagyva személyes tárgyait. Azt állítja, a színész produkciós cégének munkatársai csak úgy akarták visszaadni neki dolgait, ha aláír egy papírt, hogy nem indít pert a zaklatás miatt

Nguyen szerint Seagalnak volt rajta kívül két orosz kísérőnője is, akiknek a nap 24 órájában késznek kellett lenniük, hogy kielégítsék a férfi igényeit. A nő szerint a színész szexuális szokásait többi asszisztense is meg tudja erősíteni. Steven Seagalt többek között zaklatással és emberkereskedelemmel vádolja a volt modell. Az Úszó erőd és a Száguldó erőd vagy az Ölve vagy halva színészének ügyvédje egy kirúgott volt munkatárs nevetséges és abszurd állításainak nevezte a keresetet.